Vores hatteproduktion

Næsten alle MJM’s hatte produceres i Italien og fremstilles af de bedste stof- og stråmaterialer fra hele verden. I vores hatteproduktion bruger vi bl.a. materialer som Harris Tweed, Shetland wool, ruskind, økologisk bomuld, ægte læder og Panama strå m.fl.. Mange af vores hatte kommer desuden med specielle features, såsom Earlaps, Genuine Oilskin, Water Resistens, Cooling feature og SPF med UV blocking osv.

Så hvad enten du er til den stilfulde filthat eller en moderne sixpence, er kvaliteten og komforten altid i top, når du handler MJM.

MJM Accessories
M.J Michaelsen A/S er naturligvis meget mere end blot vores kendte hatte. Vi er brand der producerer alt fra huer og handsker til paraplyer og regnjakker. Husk derfor at kigge efter vores MJM logo, næste gang du handler.

Økologien vinder frem

Hos MJM er vi også meget miljøbevidste, og vi stiller krav til at vores produktion er så ren som muligt. Derfor har vi også fairtrade og økologi inde i vores produktsortiment, og dette er et område som vi agter at udvide på i fremtiden.

For vores hatte er mere end blot en accessorie, de er et statement, og vi arbejder derfor hele tiden på at vores produkter skal afspejle de værdier vi selv tror på og går op i.