Vores hatte kategorier

Vi katagoriserer vores hatte og hovedbeklædninger udfra type og udformning. Det gør det nemmere at finde rundt i og giver et hurtigt overblik, når man skal finde den vare man har brug for.

Hatte
En hat er produceret med en skygge hele vejen rundt og som oftest har et bånd omkring kronen. Hatte betegnelsen bruger vi om de modeller som er producet i et klassisk udtryk. Modellerne produceres i mange forskellige materialer og spænder helt fra bowleren til cowboy modellen.

Sixpence / Flat Cap
Vores Sixpence modeller, der er en dansk betegnelse, er en flad og oftest blød kasket, der primært laves i læder eller stofmateriale. I England omtales hatten som en “flat cap”, hvilket vi også bruger MJM, da vi også har kunder internationalt.

Caps
Denne betegnelse bruger vi ofte omkring alle andre typer hatte og kasketter. Den model du oftest vil støde på her, er baseball hatten, men vi bruger også betegnelsen om produkter som bølle hatte, diverse kasketter og skygger.

Headwear
Dette er en kategori vi bruger om den hovedbeklædning som typisk falder udenfor ovenstående. Det være sig huer, trappers, pandebånd og pelshatte m.fl.

Kend din sixpence / flat cap

Vores sixpence / flat cap produceres i mange forskellige modeller og variationer. Dog er der oftest nogle træk der går igen i vores modeller. Disse træk nemmere at skelne imellem, når man kender vores navne betegnelse og måden de er bygget op på. Nedenstående har vi lavet en liste med de mest gængse modeller.

Broker
En tætsidende model der kendes på sine 6 sygninger der løber ned fra toppen. Dette design er også at finde i modellen Gatsby, Golf og Jones.

Country
Denne model er kendetegnet ved klassiske helstøbte pasform med kun tre lodrette sygninger i nakken. Meget ligende designs findes også i modellerne Victor og Jordan.

Daffy
En model der kendes på den tre delte og tætsiddende pasningsform. En meget populær model, hvis nærmeste søstermodel er Jacky.

Maddy
En model som nemt kendes på de fem vandrette sygninger, der sikre en tætsiddende pasform.

Rebel
Modellen er let genkendelig på de seks dobbelt syninger der løber ned fra en knob på toppen. “Rebel designet” bliver også produceret i modellerne Montreal og Artist.

Du kan se og læse mere om vores sixpence modeller på mjmshop.dk – vores officielle Brand Store.